hialuronsavas feltöltések

RÁNCKEZELÉS HIALURONSAVVAL

hialuronsavas feltöltések | M1 Med Beauty

A hialuronsavval végzett kezelések egyszerű, de hatékony módja az arc természetes szépségének megőrzésének és fokozásának. A ránctalanító hatás mellett a hialuronsavas töltőanyagokkal végzett kezelések többek között az ajkak befecskendezésére, az arcok felépítésére vagy állkorrekcióra is lehet használni. Képzett és tapasztalt orvosaink kizárólag neves gyártók kiváló minőségű hialuronsav termékeit használják.

A hialuronsav injekciók előnyei

Különösen az arcon a bőr öregedésének első nyomai ráncok formájában tűnnek fel. A hialuronsavval végzett beavatkozás jó módszer lehet a már mélyen gyökerező ráncok minimalizálására vagy teljes eltüntetésére, így a bőr frissebb és fiatalosabb megjelenést kaphat. A ránctalanító injekciók során hialuronsavat fecskendeznek célzottan, finom tűkkel a bőr középső és mélyebb rétegeibe. Mivel a hialuronsav nagy mennyiségű nedvességet köt meg,  így képes megemelni a bőrt, a ráncok csökkennek vagy akár teljesen eltűnnek. Az arc ráncai jelentősen csökkennek, a bőr megjelenése egyenletesebbé válik.

hialuronsavas feltöltések - Előtte utána

A hialuronsavas injekciók klasszikus alkalmazási területei

Az arc középső és alsó harmada az egyik klasszikus alkalmazási területe a hialuronsavas ráncbefecskendezéseknek. Ezek közé tartoznak a következő területek: sötét karikák és aszem alatti táskák, nasolabiális ráncok (ráncok az orr és a száj sarka között), marionett-vonalak vagy a felső ajak ráncai (úgynevezett ráncok vagy dohányosok ráncai).

Az M1 Med Beauty az Ön szakértője, ha szépségápolásról és öregedésgátló kezelésekről van szó. Minden kezelést tapasztalt orvosaink végeznek a vezető gyártók kiváló minőségű márkás termékeivel. A hialuronsavas készítmények különböző textúrájúak, a nagyon lágytól a feszesig. Ezeket az arc különböző területein használják. 

Hialuronsav a térfogatnövelésért és a határozott arckontúrokért

A hialuronsavval végzett kezelések kiválóan alkalmasak az ajkak, az arc és az állív térfogatának növelésére, valamint az áll és az orr korrekciójára. Ha szeretne határozottabb arckontúrokat akkor ezt a legjobban egy hialuronsavas kezeléssel lehet elérni. Vannak azonban más esztétikai kezelések is a hialuronsavval: a hialuronsavas injekciókat a kéz és a dekoltázs ráncainak kezelésére is lehet használni, és ezeken a területeken öregedésgátló hatást is biztosítanak.

Az M1 Med Beauty Hungary-nál küldetésünknek tekintjük, hogy a legjobb eredményeket érjük el az Ön számára megfizethető áron. Foglaljon időpontot egy semmilyen anyagi költséggel nem járó konzultációra az esztétikai orvoslás területén tapasztalt orvosainkkal, és a személyes konzultáció során megtudhatja, hogy melyik hialuronnal végzett kezelés illik Önhöz és elképzeléseihez a leginkább.

Hialuron feltöltés – Gyors infó

Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság6-8 hónapig

Hialuron feltöltés - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

6-8 hónapig
(változhat)

Mennyi töltőanyagra van szükségem?

Sokakban több kérdés is felmerülhet, amikor első alkalommal terveznek Hialuronsavas töltőanyaggal történő kezelést. Az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy vajon milyen mennyiségű töltőanyagra lenne szükség a kívánt eredmény eléréséhez.Az őszinte válasz erre az, hogy ez egyénenként változó, amit sokféle tényező befolyásol. Klinikánkon orvosaink teljeskörű állapotfelmérést

Read More »

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.