Homlokráncok M1

Ránctalanító kezelés

Homlokráncok kisimítása | M1 Med Beauty

A homlokráncok a homlok keresztirányú ráncai. Ezeket a bőr összenyomódása okozza, amikor ráncoljuk a homlokunkat. Ha az arckifejezésünket ráncossá torzítjuk, vagy állandóan felhúzzuk a szemöldökünket, a ráncok egyre mélyebbre hatolnak. Különösen a határozott arckifejezésű embereknél alakulhatnak ki nagyon erős és mély ráncok. Ezek a mimikai ráncok hatékonyan eltávolíthatók műtét nélkül.

A homlokráncok kezelésének előnyei

A homlokráncok az öregedés gyakori mellékhatása. A ráncokat a bőrön az arc ismételt természetes mozgása okozza. Akár a szemöldök felhúzása, akár egyszerűen csak a homlok ráncolása. Az arckifejezésünk miatt a bőrünk mozog és ráncosodik. Idővel mély ráncok alakulhatnak ki az arcon. Ezt nem mindig lehet ellensúlyozni az öregedésgátló krémekkel. Az esztétikai orvoslásban izomrelaxánsokkal végzett ránckezelés hatékonyan segít a fiatalos és természetes megjelenés megőrzésében.

Homlokráncok - előtte utána

Hogyan lehet eltávolítani a homlokráncokat?

A homlokráncok izomlazító injekcióval kezelhetők. Ez a ránctalanító kezelés során finom tűkkel izomrelaxánst fecskendeznek a bőrbe az érintett területeken. A homlokizomba befecskendezett mennyiséget kisebb injekciókra osztják, hogy egyenletesen blokkolják az arcizmokat. Ez megakadályozza a homlok összehúzódását, simán tartja a bőrt és kiegyenlíti a mély ráncokat. A simább bőr és a fiatalosabb megjelenés elérése érdekében az izomrelaxánssal végzett ránckezelés hatékony és alacsony kockázatú módszernek bizonyult.

A kezelés hatása 3-6 hónapig tart. Maga a kezelés mindössze 15 percet vesz igénybe. A betegek gyakori aggodalma, hogy az eredmény maszkszerűnek tűnik. Célunk azonban mindig az arckifejezés megőrzése mellett, hogy természetes eredményeket érjünk el a mimikai ráncok kisimítása során.

A minimális beavatkozással járó homlokránc kisimítását gyakran kombinálják a mérgesráncok megszüntetésével, hogy átfogó öregedésgátló hatást érjenek el.

Egy egyéni konzultáció során tapasztalt M1 orvosainkkal megbeszélheti egyéni kívánságait és elképzeléseit, ezután átfogó tájékoztatást kap az eljárásról. Egyeztessen most személyes konzultációs időpontot!

Mit kell szem előtt tartani a homlokráncok kezelésénél?

Szeretné eltüntetni a homlokráncokat? Akkor csakis tapasztalt orvosra bízza magát. Különösen fontos, hogy az izomrelaxánst nagyon pontosan fecskendezzék be. Ha szeretné eltávolíttatni homlokráncát, kérjük, foglaljon időpontot egy ingyenes konzultációra.

Homlokráncok kisimítása Gyors infó

Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság6 hónapig

Homlokráncok kisimítása - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

6 hónapig
(változhat)

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.