Küldetésünk: Az ön szépsége

M1 értékrendünk

Minőség

Szakorvosok

Ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szépségápolási kezeléseket szeretnénk nyújtani, ezért kizárólag képzett és tapasztalt orvosokkal dolgozunk együtt. Évi több mint 340 000 kezelést végez 95 M1 szakorvosunk és plasztikai sebészünk akik a  szakterületük szakértőjük. Akár a hialuronsavas injekciók vagy a ránctalanítás mellett dönt, akár plasztikai műtétet szeretne – az M1 Med Beauty optimálisan alkalmazkodik az Ön egyéni kívánságaihoz. Annak érdekében, hogy Ön mindig a legújabb és legjobb kezelési módszereket kapja, az M1 Esztétikai Akadémián rendszeres továbbképzéseket tartunk.

Kiváló minőségű termékek

Az M1 Med Beauty a minőséget jelenti. Ezért minden kezelésünkhöz csak márkás és minőségi termékeket használunk, olyan neves gyártóktól, mint a Juvederm, a Belotero és a Perfectha. Mivel az M1 számos szépségklinikát üzemeltet világszerte, az általunk használt minőségi termékeket nagykereskedelmi áron kapjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt az árelőnyt közvetlenül továbbadhatjuk ügyfeleinknek, így a csúcskategóriás esztétikai kezelések mindenki számára megfizethetővé válnak.

m1-med-beauty-experience

Modern szakosodott központok

Az M1 Med Beauty több mint 40 klinikát üzemeltet világszerte. Minden telephelyünk kiváló helyen található, és egységes arculattal rendelkezik. Modern és fényűzően berendezett, célunk, hogy minden M1-ügyfelünknek 5 csillagos élményt nyújtsunk. Mindezt első osztályú környezetben, a rendelés előtt és után barátságos rendelői személyzetünk, valamint a kezelés során szakorvosaink teszik lehetővé.

Ígéretünk

első osztályú szolgáltatás

Szeretnénk, ha jól érezné magát és jó kezekben érezné magát az M1-nél. Ezért minden ügyfél minden kezelés előtt ingyenes, kötelezettség nélküli konzultációt kap. Az Ön személyes szépségápolási céljai alapján orvosa Önnel együtt egy egyéni, az Ön igényeire szabott kezelési tervet készít.