Mérgesráncok-kisimítása M1

Ránctalanító kezelés

Mérgesráncok kisimítása | M1 Med Beauty

A mérgesránc, egy mimikai ránc, amely elsősorban a szemöldök gyakori ráncolása esetén alakulhat ki, de injekciókkal hatékonyan eltávolítható. Ez egy minimális beavatkozást igénylő kezelés, amellyel gyors eredményt lehet elérni. Az érintettek gyakran mogorvának vagy dühösnek látják arcuk megjelenését. A fiatalosabb, frissebb és ugyanakkor természetesebb megjelenés elérése érdekében a mély ráncok izomrelaxánsokkal történő kezelése az esztétikai orvoslás egyszerű és hatékony módszere. Az eljárás hatására az arc mimikai izmai ellazulnak, és a homlokráncok eltűnnek.

Mérgesráncok kisimításának előnyei

Mi történik, amikor a mérgesráncot injekciózzák?

A ránckezelés során izomrelaxánst kifejezetten a szemek közötti érintett bőrterületre fecskendeznek. Az injekció hatására az izom ellazul, és a szemek közötti mély ráncok nem jelennek meg. Ezt az öregedésgátló injekciót gyakran kombinálják a homlokráncok kezelésével is. Tapasztalt orvosaink szívesen adnak Önnek tanácsot, és dolgoznak együtt Önnel, hogy egyéni kezelési tervet állítsanak össze a frissebb megjelenés érdekében. Makacs ráncok esetén a ránckezelést a bőr további hialuronsavval történő kezelésével is támogatni lehet, hogy az arcon lévő területnek nagyobb térfogatot adjon. Az arckifejezés a lehető legtermészetesebb marad az eljárás során. A sima és ránctalan homlokot így sebészeti beavatkozás nélkül is gyorsan és könnyedén el lehet érni.

A mérgesráncok kezelésének folyamata

A mérgesráncok beinjekciózásakor az izomrelexánst pontosan a homlok érintett területeire fecskendezik. Mivel az izom a hatóanyag hatására ellazul, a homlok területe egyértelműen kisimultnak tűnik, és megakadályozza az új ráncok kialakulását a szemöldökök között. A kezelés hatása 10-14 nap után látható teljesen, és három-hat hónapig tartós. Ezt követően a kezelés megismételhető.

Mérgesránc kezelése migrén esetén

Egyes betegek arról számolnak be, hogy a mérgesráncok injekciózása pozitív hatással volt a migrénjükre. A mérgesránc vonalainak injekciózása csökkentheti vagy megelőzheti a migrénes rohamokat.

Szeretné, ha a mérgesráncát eltávolítanák és kisimítanák? Akkor az izomrelaxáns orvos által történő befecskendezése a megfelelőbb módszer lehet az Ön számára. Kérjen időpontot személyes konzultációra most az M1 szakorvosi központban. Szakembereink sokéves tapasztalattal rendelkeznek, és szívesen készítenek Önnel együtt egyéni kezelési tervet.

Mérgesráncok kisimítása – Gyors infó

Időtartam 15-30 perc
Altatás Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés
Fájdalom Minimális
Kezelés módja Járóbeteg
helyreállítás Azonnal
Tartósság  4-6 hónapig

Mérgesráncok kisimítása - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

4-6 hónapig
(változhat)

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.

Discussion of various treatment options will take place and a product won’t be administered if a customer isn’t deemed suitable.