M1 orvosaink

A mi tapasztalatunk - az ön biztonsága

Képzett M1 orvosaink esztétikai kezelések széles skáláját kínálják, és az M1 Akadémia rendszeres továbbképzései által mindig naprakészek. Annak érdekében, hogy az Ön számára a lehető legjobb kezelési eredményt érjük el, az M1 Med Beauty teljes szakértői csapata kéz a kézben dolgozik, és egy személyes konzultáció során kompetens tanácsokat ad.

Magyarországi munkatársaink szeretettel várják Önt.

Dr. Trinn Márton

Orvos-esztétikai specialista

 • 2015-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Pályafutásomat a PTE ÁOK Idegsebészeti Klinikáján kezdtem, ezt követően mind az állami mind a magánegészségügyben dolgoztam sürgősségi betegellátás, háziorvoslás és foglalkozás egészségügyi ellátás keretein belül.
 • A betegellátás mellett feleségem révén ismerkedtem meg az orvos esztétikával.
 • Képzéseimet a nemzetközi szinten is piacvezető M1 Med Beauty cég jóvoltából külföldön, a legmagasabb szakmai színvonalon sajátíthattam el. Alapképzésemet a cég Hamburgi Klinikáján töltöttem, majd további képzéseken vettem részt Mannheimben és Stuttgartban. Tavalyi évben lehetőségem volt résztvenni többnapos mesterkurzusokon Amszterdamban és Londonban.
 • Mivel csak ránctalanító injekciós kezelésekre és hyaluronsav tartalmú töltőanyagos kezelésekre specializálódtam, ezért rendkívül nagy tapasztalatra és tudásra tudtam szert tenni ezen a beavatkozások terén, sok ezer kezelést végzek évente.
 • Rendkívül fontosnak tartom hogy a pácienseim elégedettsége nem csak a jól elvégzett beavatkozásnak köszönhető, a konzultáció során mindent megteszek hogy megismerjem elképzeléseiket, vágyaikat és csak olyan kezeléseket ajánljak amikkel számukra a legjobb
HU_Trinn_Edited

Dr. Ámon Dorottya Tímea

Orvos-Esztétikai Specialista

 • Diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2019-ben.
 • Egyetemi tanulmányaim során sebészet gyakorlatomat Németországban a Klinikum Passau és társklinikáján a Hellge Kliniken végeztem.
 • Orvosi pályafutásomat a kezdetektől az esztétikai ágazatban végzem, korábban Magyarország legnívósabb hajplasztikai klinikáján tevékenykedtem.
 • Orvos esztétikai szakképzésemet Németországban, München egyik legelismertebb M1 Med Beauty klinikáján sajátítottam el, tudásomat azóta is folyamatosan nemzetközi trainingeken fejlesztem.
 • Az M1 Akademie tagjaként folyamatos nemzetközi képzésekben részesülök,ezáltal munkáim során a legmodernebb kezelési technikákat, trendeket követem és alkalmazom. 
 • Az M1 Med Beauty cégcsoport részeseként évente több 1000 kezelést végzek csúcskategóriás dermális töltőanyagokkal és botulinum toxinnal.
 • Tagja vagyok a Magyar Esztétikai Orvosok  Társaságának
 • Esztétikai kezeléseimet a természetesség jegyében végzem, fő célom, hogy a páciensek természetes szépségét emeljen ki, ezáltal pácienseim a legjobb önmagukat láthassák viszont a tükörben. 

Cosmetic
Doctors

Previous slide
Next slide

Üdvözöljük.

Küldetésünk az Ön szépsége.

Szakképzett orvosunk célja, hogy a legjobb eredménnyel és gondoskodással, megfizethető áron teljesítsük ügyfeleink szépészeti kívánságait.

A trendi szépségápolási eljárások elvégzésén túl az M1 Orvosok mindegyike rendszeres továbbképzéseken vesz részt, hogy lépést tartson a legújabb termékekkel és kezelési technikákkal.