Szarkalábak M1 Med Beauty

Ránctalanító kezelés

Szarkalábak eltávolítása | M1 Med Beauty

A szarkalábak, más néven nevetőráncok a gyakori nevetés vagy az öregedési folyamat során keletkeznek a szem körül. De ezeket a ráncokat okozhatja a szem hunyorgása is, amikor napfénynek van kitéve, vagy a szemkörnyék száraz bőre. A mosolyvonalak szimpatikussá tehetnek minket. Ha azonban a szem körüli ráncok különösen hangsúlyosak és tartósak akkor az arc és a szem gyakran öregnek és fáradtnak tűnhet. De hogyan lehet a mosolyráncokat kezelni és eltávolítani? A szem körüli ráncok gyorsan és hatékonyan kisimíthatók az izomrelaxáns kezelésnek köszönhetően, így a szemkörnyék újra frissebbnek és fiatalabbnak tűnik.

A szarkaláb injekciók előnyei

A bőrön már fiatal korban megjelennek kis mosolyráncok, de amint ellazítjuk arcunkat, el is tűnnek. Az életkor előrehaladtával a mosolyráncok hangsúlyosabbá válnak, majd akkor is megmaradnak, ha a szemkörnyék ellazul. A szemek melletti vékony bőrfelületen ekkor maradandó ráncok alakulnak ki. Az esztétikai orvoslás segítségével az arcon lévő hangsúlyos szarkalábak eltüntethetőek. Ez úgy történik, hogy a ráncokba izomrelaxánst fecskendeznek.

Mi történik a szarkalábak eltávolítása során?

Ez a minimálisan invazív eljárás hatékonyan eltávolíthatja a mély mosolyráncokat. Annak érdekében, hogy kifejezetten blokkoljuk az idegeket és kisimítsuk a szem körüli mimikai ráncokat, egy nagyon finom tűvel izomrelaxánst fecskendezünk a bőrbe. Az így kapott hatás szemmel láthatóan megfiatalítja a szem körüli területet. Ez frissebb és fiatalosabb megjelenést, valamint éberebb arckifejezést eredményez. A harmonikus összkép érdekében a mosolyráncok kezelését gyakran kombinálják a homlokráncok és a mérgesráncok kezelésével. Tapasztalt orvosaink szívesen összeállítják az Önnek legmegfelelőbb kezelési tervet.

Hogyan működik a szarkalábak eltávolítása?

Ennél a kezelésnél nem kell attól tartani, hogy elveszítjük a mimikánkat, mivel hajszálpontosan a szem körüli bőrbe fecskendezzük be az izomrelaxánst. Ez az esztétikai kezelés a szem körüli ráncok eltávolításának egyszerű és alacsony kockázatú módszere. A kezelés lehetséges mellékhatásai a kisebb duzzanat és véraláfutás. Ezek általában az eljárást követő néhány napon belül teljesen eltűnnek. A kezelés eredménye 14 nap után teljes látható és három-hat hónapig tart.

Szeretné eltávolíttatni és kisimíttatni a szarkalábait, de fél a lehetséges mellékhatásoktól? Az erre szakosodott orvosaink szívesen adnak Önnek részletes és egyéni tanácsot az M1 szakorvosi központunkban. Foglaljon most egy időpontot személyes konzultációra!

Szarkalábak eltávolítása Gyors infó

Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság6 hónapig

Szemöldökemelés - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

6 hónapig
(változhat)

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.