Ránctalanító kezelés

SZEMÖLDÖKEMELÉS | M1 Med Beauty

A szemöldök megemelése izomlazítókkal nagyon jó módszer arra, hogy a szemek nagyobbnak és éberebbnek tűnjenek. A szemöldökemelés egy minimálisan invazív eljárás, amely műtét nélkül teszi lehetővé az liftinghatást. A szemöldökemeléssel fiatalabbnak tűnhet, és barátságosabb megjelenést érhet el.

A szemöldökfelvarrás előnyei

Érdekli a szemöldökemelés? A szemöldök műtét nélkül megemelhető, és teljesülhet az éberebb és frissebb megjelenés iránti vágy. A minimálisan invazív szemöldökemelésnél a szem feletti izomhúzódást célzott injekciókkal szabályozzák.

Szemöldök felhúzási módszerek

Érdekli a szemöldökemelés? A szemöldök műtét nélkül megemelhető, és teljesülhet az éberebb és frissebb megjelenés iránti vágy. A minimálisan invazív szemöldökemelésnél a szem feletti izomhúzódást célzott injekciókkal szabályozzák.

Milyen hatása van a műtét nélküli szemöldökfelvarrásnak?

A gyűrűs izom a szemgödör felett helyezkedik el. Az évek során ez a szemöldök folyamatos lesüllyedéséhez vezet. A szemöldökemelés során a gyűrűs izom izomlazító injekcióval “meggyengül”, így kevésbé tud összehúzódni, és a szem és a szemöldök területének ellazulása következik be, azaz megtörténik a szemöldökemelés. A szemöldök ennek az emelő hatásnak köszönhetően egy-három milliméterrel megemelkedhet, így az arc sokkal éberebbnek és a szemek nagyobbnak tűnnek. Az enyhén lógó szemhéjak megjelenése is javítható ezzel a kezeléssel.

Kinek való a szemöldökemelés?

Ezt a kezelést akkor érdemes elvégezni, ha a szemöldök helyzete negatív hatással van az arcra. Ha megereszkednek, az arckifejezés gyorsan fáradtnak, szomorúnak vagy akár komornak is tűnhet. A bőr alatti injekcióval az izomlazítót közvetlenül az előzetesen pontosan elemzett terület izmaiba fecskendezik. Ezáltal a szemkörnyék öregedésgátló hatással bír, és a szemöldök is megemelkedik. Ennek a kis beavatkozásnak nagy hatása van: az arckifejezés éberebbnek és fiatalabbnak tűnik.

Mikor lesznek láthatóak az eredmények?

A kezelés hatása az eljárás után 2-3 nappal kezdődik. Az injekciók hatása a kezelést követő 14 napon belül teljesen látható. A kezelés után néhány napig ajánlott kerülni a túlzott napozást, szaunázást, szoláriumozást és sportolást, hogy ne befolyásolja az eredményt. Az eredmény általában 4-6 hónapig tart.

Szeretné, ha megemelnék a szemöldökét? Az M1-nél az erre szakosodott orvosaink szívesen adnak Önnek részletes és egyéni tanácsot M1 szakorvosi központjában. Foglaljon most időpontot személyes konzultációra!

Mennyi töltőanyagra van szükségem?

Sokakban több kérdés is felmerülhet, amikor első alkalommal terveznek Hialuronsavas töltőanyaggal történő kezelést. Az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy vajon milyen mennyiségű töltőanyagra lenne szükség a kívánt eredmény eléréséhez.Az őszinte válasz erre az, hogy ez egyénenként változó, amit sokféle tényező befolyásol. Klinikánkon orvosaink teljeskörű állapotfelmérést

Read More »

Szemöldökemelés – Gyors infó

Időtartam 15-30 perc
Altatás Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés
Fájdalom Minimális
Kezelés módja Járóbeteg
helyreállítás Azonnal
Tartósság  4-6 hónapig

Szemöldökemelés - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

4-6 hónapig
(változhat)

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.