Túlzott izzadás

verejtékmirigy kezelés

Túlzott izzadás | M1 Med Beauty

Az izzadás a szervezet természetes védekező mechanizmusa a túlmelegedés ellen. Amikor a test a napon vagy sportolás közben felmelegszik, a felesleges testhő izzadással távozik. De vannak olyan emberek is, akik általában és túlzottan izzadnak. Ezt nevezik hiperhidrózisnak. A túlzott izzadás, a hiperhidrózis gyorsan nagyon zavaróvá válhat az érintettek számára. Itt lehetőség van a hiperhidrózis injekciókkal történő kezelésére, és az erős izzadás gyors és hatékony ellensúlyozására.

A verejtékmirigy kezelés előnyei

Túlzott izzadás

A hiperhidrózis alatt a túlzott verejtéktermelést értjük. Ha az egész testet érinti a kórosan fokozott izzadságtermelés, akkor generalizált (általános) hiperhidrózisról beszélünk. Vannak olyan verejtékezés, amelyek a test bizonyos részeire korlátozódnak, ezeket nevezzük fokális (lokális) hiperhidrózisnak. A fokális hiperhidrózis esetén a túlzott izzadás általában a hónaljra, a kézfejre és a talpra korlátozódik, míg az általános hiperhidrózis a mellkas, a nyak vagy az arc nagy területein jelentkezik. Annak érdekében, hogy a hiperhidrózisban szenvedőket tartósan megszabadítsuk a túlzott izzadástól, a verejtékmirigyek izomrelaxánssal történő kezelése hatékony és különösen kíméletes módszer.

Hogyan zajlik a verejtékmirigy-kezelés?

A páciensek az izzadás típusától és intenzitásától függően választhatnak a verejtékmirigyek minimálisan beavatkozással történő vagy sebészi kezelése között. A verejtékmirigyek izomrelexánssal történő injekciózása nagyon hatékony módszernek bizonyult a minimálisan invazív kezelések során. Ennél az eljárásnál a beadott izomlazítóval blokkolják a verejtékmirigyeket, így az idegimpulzusok már nem érik el őket, és az izzadságtermelés tartósan leáll. A verejtékmirigyek leggyakoribb kezelése a hónaljban történik. A kezelés hatása általában három-hat hónapig tart.

Vannak-e kockázatok a verejtékmirigy-kezeléssel kapcsolatban?

A legtöbb beteg számára az izomrelaxánsokkal végzett hiperhidrózis-kezelés jól viselhető. A verejtékmirigy-kezelés után lehetséges mellékhatások lehetnek bőrpír, véraláfutás, nyomásérzékenység, duzzanat vagy enyhe zsibbadás az ujjakban. Ezek a jelenségek azonban rövid idő után maguktól eltűnnek. A kezelt területet néhány órán át hűteni kell. Szükség esetén enyhe fájdalomcsillapítót lehet szedni. A verejtékmirigyek kezelése alig befolyásolja a mindennapi életét, de a beavatkozás után néhány napig tartózkodnia kell a sportolástól és a szaunázástól. A verejtékmirigy-kezelés hatásának elmúlása után újra elvégezhető a tartós eredmény fenntartása érdekében.

Szeretné megállítani a fokozott izzadást a verejtékmirigyek műtéti eltávolítása nélkül? Akkor bátran kérjen időpontot M1 szakorvosi központunkban. Tapasztalt orvosaink egy személyes konzultáció során részletesen megbeszélik Önnel a kezelési lehetőségeket.

Túlzott izzadás – Gyors infó

Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság 6 hónapig

Túlzott izzadás - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

6 hónapig
(változhat)

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.