Ajakfeltöltés M1

ajakfeltöltés hialuronsavval

Ajakfeltöltés | M1 Med Beauty

Az egyik legnépszerűbb esztétikai kezelésünk az ajakfeltöltés. A hialuronsavval végzett ajakfeltöltés segíthet az ajkak megnagyobbításában, és teltebb, határozottabb ajakformát adhat. Képzett szakembereinket az M1 Akadémia képzi ki minden kezelésre, és csak kiváló minőségű termékeket használnak.

Ajakfeltöltés - előtte utána

Az ajakfeltöltés előnyei

Az ívelt és telt ajkak tiszta kontúrokkal érzékien és csábítóan hatnak, és hangsúlyos területet képeznek az arcunkon. A hialuronnal végzett ajaknagyobbítás hatékony módszer az ajkak megnagyobbítására és annak alakjának az ügyfél igényei szerinti kialakítására. Kérjen személyes konzultációs időpontot, és készítsen tapasztalt orvosainkkal egyéni kezelési tervet az ajkaira.

A hialuronsavval végzett ajakfeltöltés lehetőségei

Az ajkak hialuronsavval történő kezelése alacsony kockázatú és minimálisan beavatkozást igénylő eljárás az ajkak térfogatának növelésére vagy az ajkak kontúrjának hangsúlyozására. Ezenkívül a megfelelő kezelési technikával ajakkorrekció is elérhető. Az aszimmetrikus ajakformák kiegyenlítődnek, a ferde ajkak kiegyenesednek, vagy az elmosódott ajakkontúr helyreáll. Kellemes mellékhatásként az ajakfeltöltés alkalmazásakor a felső ajkak esetleges apró ráncainak csökkenése is észrevehető. Tapasztalt orvosaink az M1 Akadémián rendszeresen tanulják az ajakbefecskendezés legújabb módszereit.

M1 szakorvosaink szívesen elmagyarázzák Önnek az ajakbefecskendezés különböző módszereit egy kötetlen konzultáció keretében.

Az ajakfeltöltés folyamata

Az általunk használt kiváló minőségű hialuronsav helyi érzéstelenítésre szolgáló érzéstelenítőt tartalmaz, amely a hialuronsav bőrbe történő első befecskendezése után hat, és a kellemessebb kezelés érdekében elzsibbasztja az ajkakat. Ezen kívül pácienseink a fájdalommentes kezelés érdekében érzéstelenítő krémet is használhatnak. Már kis mennyiségű hialuronsav is látható javulást eredményezhet az ajkak térfogatában. Minden egyes ajakfeltöltésnél elengedhetetlen, hogy az orvos nagyon pontosan adagolja a felhasznált hialuronsavat, hogy harmonikusabb szájképet érjen el.

Az ajakfeltöltés során a hialuronsavat nagyon finom tűk segítségével fecskendezik be. Az M1 Med Beauty által használt kiváló minőségű hialuronsav helyi érzéstelenítőt tartalmaz, amely az első injekció beadása után azonnal hat, és elzsibbasztja az ajkakat. Most már csak enyhe nyomás érezhető a kezelés során. 

Ajakfeltöltés – Gyors infó
Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság6-8 hónapig

Ajakfeltöltés - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

6-8 hónapig
(változhat)

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.