Kezelés hialuronnal

állkapocsvonal kezelèse | M1 Med Beauty

Az állkapocsvonal az áll és a fül közötti terület. A kiemelkedő állvonal kontúrt és határozott vonalat ad az arcnak, és különösen vonzónak tűnik. Az, hogy mennyire határozott az állkapocsvonal, azonban a génjeinktől függ. Az öregedési folyamat során azonban a bőr is veszíthet rugalmasságából, és megereszkedett arcbőr alakulhat ki. Az úgynevezett megereszkedési hatás lép fel, és az arc arányai lefelé süllyednek. Az állkapocsvonal meghatározása azonban helyreállítható hialuronsav injekciókkal. A hialuron töltőanyag az állkapocsvonal feszesítését okozza, amely határozott formát ad az állkapocsvonalnak . Az állkapocsvonal kontúrozásának hatása azonnal látható, így ez egy nagyon népszerű kezelési módszer a markáns arc kialakításához.

az állkapocs injekciók előnyei

Az M1 Med Beauty szakorvosi központban kizárólag magasan képzett és tapasztalt orvosok által történik a tanácsadás és a kezelés. Egy részletes konzultáció során Ön megoszthatja velünk a kívánságait és elképzeléseit a kezeléssel kapcsolatban. A maximális kezelési siker érdekében Önnel együtt egy teljesen egyéni kezelési tervet készítünk. Mindig kiváló minőségű termékeket használunk megfizethető áron.

állkapocsvonal - M1 előtte utána resulat

Állkapocsvonal-kezelés a határozott arckontúrokért

A hialuronsavas töltőanyaggal történő kezelés nagyon alacsony kockázatú módszer, mellyel az áll és állkapocsvonal kontúrját lehet markánsabbá tenni. A minimálisan invazív eljárás 15-30 percet vesz igénybe, és a hatás akár 6 hónapig is tarthat. Az esztétikai kezelés során a kiváló minőségű hialuronsavas készítményt pontosan az állcsont és a felhám közé fecskendezik. Az eljáráshoz használt tű nagyon finom, ami lehetővé teszi, hogy a hialuronsavat kevés fájdalommal lehessen befecskendezni az állkapocs bőrébe. Az áll vonalának kezelésével határozottabb profil jön létre, és az esetleges gödröcskék is feltöltődnek. A célzott térfogatnövelés viszonylag szilárd hialuronsav használatával érhető el.

A hialuronsav befecskendezése után a kezelőorvos masszírozhatja a területet, hogy a töltőanyag a helyére kerüljön és egyenletesen eloszoljon. Az állkapocsvonalkezelés nők és férfiak számára egyaránt alkalmas. A kezelés kiegészítéseként hialuronsavval végzett állnagyobbítás is elvégezhető.

Állkapocsvonal kontúrozásának folyamata

Nem kell félnie a fájdalomtól az állvonal kezelése során. Az állkapocsvonal injekciók fájdalommentesek, köszönhetően a hialuronsav állkapocsvonalba történő befecskendezéséhez használt nagyon finom tűnek. Az állkapocsvonalkezelés után az állkapocsvonal kontúrjai élesebbnek és határozottabbnak tűnnek. A végeredmény csak két-három hét múlva lesz teljesen látható, de a hatás azonnali.

A Jawline-kezelés után előfordulhatnak kisebb mellékhatások, például kisebb duzzanatok vagy zúzódások. Ezek általában néhány nap múlva maguktól eltűnnek. A kezelés után egy hétig ajánlott kerülni a túlzott napozást, szoláriumozást és szaunázást.

Az állkapocsvonal kezelés eredménye

Az állkapocsvonal kezelése után a kontúrok kiemelkedőnek és erősnek tűnnek. A hialuronsav hatása azonnal látható, és a páciensnek határozott állvonala lesz. A végeredmény csak két hét elteltével válik teljesen láthatóvá.

Kérjen személyes időpontot még ma, és hagyja, hogy szakorvosaink formálják állkapocsvonalát.

Allkapocsvonal kezelèse – Gyors infó

Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság3-6 hónapig

állkapocsvonal kezelèse - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

3-6 hónapig
(változhat)

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Related treatments

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.