Allnagyobbítás - ELŐTTE UTÁNA

ÁLLKORREKCIÓ HIALURONSAVVAL

állnagyobbítás | M1 Med Beauty

A szépen megformált, az arc többi részéhez illeszkedő áll harmonikusan illeszkedik az arcba és kerekíti azt. Túl kicsi vagy visszahúzódó álltól szenved? Akkor van egy nem sebészeti megoldásunk az Ön számára. Az áll hialuron segítségével építhető fel. Ezzel a minimálisan invazív hialuronsavas kezeléssel( állkorrekcióval vagy állnagyobbítással) az arc arányait ismét harmonikusabbá tehetjük. Hialuronsavval növelhető az áll térfogata, és kiegyenlíthetők az arc arányai. A konzultációt és az összes injekciót kizárólag tapasztalt M1 orvosaink végzik, kiváló minőségű termékekkel.

Az állnagyobbítás előnyei

Tapasztalt orvosaink szívesen megbeszélik Önnel az állkorrekció esztétikai eljárását és egyéni kívánságait egy személyes konzultáció során.

Kinek ajánlott az állkorrekció?

Az injekciókkal történő állkorrekció alkalmas olyan nők és férfiak számára, akiknek az álla visszahúzódik. A visszahúzódó állról akkor beszélünk, ha az arc és a nyak közötti kontúr elmosódik, és az áll túl kicsinek tűnik az arc többi részéhez képest. A műtét nélküli állnagyobbítással az áll arányai optikailag kiegyensúlyozhatók, hogy oldalnézetben se álljon ki túlságosan és mélynek se tűnjön.

Az állműtéttel összehasonlítva az állkorrekció, illetve a hialuronsavval történő állnagyobbítás jó módszer az áll méretének növelésére azok számára, akik úgy érzik, hogy túl kicsi az álluk vagy rosszul definiált az álluk területe. A személyes konzultáció során átbeszélheti orvosunkkal elképzelését állának megfelelő formájáról és  tájékoztatást kap a cél eléréséhez szükséges hialuron mennyiségéről.

Visszahúzódó álla van, túl kicsinek érzi az állát, és szeretne egy állnagyobbítást műtét nélkül? Akkor Önnek a hialuronsavas injekciókat javasoljuk.

Mi történik az állnagyobbítás során?

Az állkorrekció célja, hogy a túl kicsi állat hialuronsav segítségével térfogattal töltse fel, hogy az arc oldalsó profilja harmonikusabbá váljon. Az alsó állkapocs kezelését kiváló minőségű hialuronsavval végezzük. A hialuron befecskendezése növeli az áll térfogatát és javítja az arc profiljának arányait. Az áll korrekciója öregedésgátló hatással is bírhat, mivel feszesíti a száj és a nyak bőrét, miközben kisimítja a ráncokat. A hialuronsavval végzett állplasztika az aszimmetriák és deformitások korrigálására vagy elfedésére is jó módszer. Az állkorrekciót nagyon jól kiegészítheti egy állkapocsvonalkezelés, hogy harmonikusan meghatározott alsó arcfelületet érjen el.  Az áll korrekciója során a kielégítő eredmény érdekében a beavatkozást több kezelés során kell elvégezni.

Az állnagyobbításhoz kiváló minőségű hialuronsavat használunk, amely már enyhe érzéstelenítőt tartalmaz. A hialuronsavat finom tűvel fecskendezik be. A kezelés nagyon fájdalommentes. Az injekció beadása után az orvos a hialuronsavat enyhén bemasszírozza az állon a kívánt helyre.

Mennyi ideig tart az állkorrekció eredménye?

Az állkorrekciót 15-30 perc alatt végzik el. A hatás általában több hónapig tart. Az, hogy a szervezet milyen gyorsan bontja le a hialuronsavat, egyéni és páciensenként eltérő. Az eredmény akár 6 hónapig is eltarthat. A sebészi állkorrekcióval ellentétben ennél a módszernél nincsen hosszú gyógyulási idő.

Konzultációt szeretne? Akkor foglaljon időpontot személyes konzultációra M1 szakrendelőben itt és most!

Állfeltöltés – Gyors infó

Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság3-6 hónapig

Állnagyobbítás - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

3-6 hónapig

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.