Marionett ráncok M1

Marionett ránc feltöltése

Marionett Ráncok | M1 Med Beauty

A marionettvonalak a száj és az áll sarka között kialakuló ráncok. Ezeket a ráncokat gyakran a bőr csökkenő rugalmasságának és a csökkent kollagéntermelésnek a kombinációja okozza, ami az arc bőrének és szöveteinek megereszkedését okozza. A hialuronsavas kezelés alkalmazható a szájráncok kezelésére, amelyeket mentolabiális ráncoknak vagy Merkel-ráncoknak is neveznek.

A kezelés előnyei

A marionett ráncok kezelése hialuronsavval

A hialuronsavval történő ráncfeltöltéssel ráncok kialakulását előzhetjük meg, illetve a már meglévő ráncokat kisimíthatjuk. Ennél a módszernél a befecskendezett hialuronsavat a szájszöglet területén lévő térfogathiány korrigálására használják. A száj lógó sarkai így feltöltődnek és megemelkednek, a száj alatti ráncok pedig minimálisra csökkennek. A marionettráncok feltöltésének köszönhetően az arckifejezés ismét barátságosabbnak, fiatalabbnak és nyugodtabbnak tűnik. A kezelés hatása azonnal látható, és általában három-hat hónapig tart. A tartós eredmény elérése érdekében a kezelést rendszeres időközönként meg kell ismételni.

A ráncfeltöltés folyamata

Az M1 szakközpontunkban tartott személyes konzultáció során képzett szakembereink tanácsot adnak az egyéni kezelési lehetőségekről.

A töltőanyagokkal történő ránckezelés során a kiváló minőségű hialuronsavat a hiányzó térfogat kisimítására és kompenzálására használják, melyet a száj és az arc megereszkedett bőrszövetébe fecskendeznek. A hialuronsav itt egyfajta térfogatnövelőként hat, kisimítva a mély ráncokat. Ennek eredményeként a páciens friss megjelenést és természetes eredményt kap.

A kezelést ambulánsan végezzük M1 szakorvosi központunkban, és mindössze 15-30 percet vesz igénybe. Ezt követően azonnal készen áll arra, hogy visszatérjen a társadalmi életbe. A kívánt eredmény 14 nap után várható, és akár 6 hónapig is eltarthat.

A hialuronsavas ráncfeltöltés különösen alacsony kockázatú és nem sebészeti módszer az öregedés jeleinek leküzdésére és az arc mély ráncainak kezelésére. A minimálisan beavatkozás igénylő kezelés kevés fájdalommal jár. Hagyja, hogy szakorvosaink tanácsot adjanak Önnek, és még ma foglaljon időpontot M1 Med Beauty szakrendelőnkben.

A hangsúlyos marionettvonalakat gyakran együtt kezelik a száj környékén lévő más ráncokkal, például a nazolabiális ráncokkal. A teljesen friss megjelenés érdekében sok páciensünk egyidejűleg kezelteti a homlokráncait és a mérgesráncokat is.

Kezelési videó:

Marionett ráncok – Gyors infó
Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság3-6 hónapig

Marionett ráncok - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

3-6 hónapig

Mennyi töltőanyagra van szükségem?

Sokakban több kérdés is felmerülhet, amikor első alkalommal terveznek Hialuronsavas töltőanyaggal történő kezelést. Az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy vajon milyen mennyiségű töltőanyagra lenne szükség a kívánt eredmény eléréséhez.Az őszinte válasz erre az, hogy ez egyénenként változó, amit sokféle tényező befolyásol. Klinikánkon orvosaink teljeskörű állapotfelmérést

Read More »

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.