nasolabiális ráncok M1

Nasolabiális ráncok - M1 Med Beauty

hialuronsavas feltöltések

Nasolabiális ránc | M1 Med Beauty

A nasolabiális ráncok, az orrszárny és a száj sarka között alakulnak ki az arcon. Ezeket a ráncokat a bőr életkorral összefüggő rugalmasságvesztése és a hangsúlyos arckifejezések kombinációja okozza. A ráncok alakját, mélységét és hosszát az arcizmok és a meglévő bőr alatti zsírszövet eltérő kiterjedése, valamint az életkor határozza meg. Az esztétikai orvoslásban a hialuronnal végzett ráncfeltöltések sikeres kezelésnek bizonyultak. Ezzel a kezeléssel a bőr belülről feltöltődik, így a látható vonal kisimul.

A nasolabialis ráncok feltöltésének előnyei

A száj környéke különösen hajlamos a ráncok kialakulására, mivel számos olyan izom található itt, amelyek fontosak az arckifejezésünkhöz. Ahogy öregszünk, a bőr megereszkedik, veszít tónusából és rugalmasságából, mivel a szervezet saját hialuronsava lebomlik. Ez hangsúlyos ráncok megjelenéséhez vezet.

A hialuronsavval végzett, minimális beavatkozást igénylő eljárás nagyon alacsony kockázatú módszer az elvesztett térfogat helyreállítására és a száj és az orr közötti ráncok kisimítására. Az érintettek visszanyerhetik frissebb és fiatalosabb megjelenésüket.

Mikor hasznos a hialuronsavas feltöltés?

Elégedetlen a hangsúlyos nasolabiális ráncok látványával, vagy talán még mosolyogni is fél a mélyebb mimikai ráncok kialakulása miatt? Akkor a nasolabiális ráncok feltöltése a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a jobb közérzet elérésének. A sebészeti beavatkozással, például az arcfelvarrással ellentétben a hialuronsavval végzett ránckezelés kíméletes kezelési módszer, amelynek nincsenek mellékhatásai.

A nasolabiális ráncok feltöltésének folyamata

A száj körüli ráncok injekciózását M1 szakrendelőnkben ambulánsan végezzük, és mindössze 15-30 percet vesz igénybe. A felhasznált hialuronsavat az érintett területekre pontokba szúrva fecskendezik be, így az azonnal kifejti hatását. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nasolabiális ráncokba történő injekciózás után Ön azonnal újra szalonképes lesz. A kezelés után enyhe duzzanat és bőrpír jelentkezhet, amely két-három nap múlva megszűnik. A befecskendezett hialuronsavat a szervezet három-hat hónap elteltével természetes úton lebontja. A ránckezelést ezután újra el lehet végezni.

A nasolabialis ráncok hialuronnal történő injekciózása mindössze 15-30 percet vesz igénybe. A kezeléshez használt hialuron gélt pontosan a ráncok alá fecskendezik, és azonnal feltölti a bőrt.

A kombinált kezelési lehetőségek

Az orrtól a száj sarkáig terjedő ráncok hialuronsavval történő injekciózása feltölti a mély ráncokat, és a bőr ezen a területen ismét simábbnak tűnik. A nasolabiális ráncok csökkentésének másik lehetősége az arcfeltöltés hialuronsavval történő megnövelése. Itt az arc területén lifting hatás érvényesül, melynek során az orcák a hialuronsav gél segítségével megemelkednek. Ez viszont biztosítja, hogy a száj környékén lévő ráncok feszesebbek legyenek, és kevésbé tűnjenek hangsúlyosnak. Ezt a feszesítő hatást egy önkísérletben könnyen megfigyelheti. Tapasztalt orvosaink egyike szívesen elmagyarázza Önnek egy személyes konzultáció során, hogy ez a kezelés alkalmas-e az Ön számára.

Foglaljon most egy időpontot az M1 Med Beauty szakrendelőben. Tapasztalt M1 orvosaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a kívánt kezeléssel kapcsolatban, és megbeszélik Önnel az egyéni kezelési tervet.

Nasolabiális ránc – Gyors infó
Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság 3-6 hónapig

Nasolabiális ránc - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

3-6 hónapig

Mennyi töltőanyagra van szükségem?

Sokakban több kérdés is felmerülhet, amikor első alkalommal terveznek Hialuronsavas töltőanyaggal történő kezelést. Az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy vajon milyen mennyiségű töltőanyagra lenne szükség a kívánt eredmény eléréséhez.Az őszinte válasz erre az, hogy ez egyénenként változó, amit sokféle tényező befolyásol. Klinikánkon orvosaink teljeskörű állapotfelmérést

Read More »

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.