Mennyi töltőanyagra van szükségem?

Sokakban több kérdés is felmerülhet, amikor első alkalommal terveznek Hialuronsavas töltőanyaggal történő kezelést. Az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy vajon milyen mennyiségű töltőanyagra lenne szükség a kívánt eredmény eléréséhez.
Az őszinte válasz erre az, hogy ez egyénenként változó, amit sokféle tényező befolyásol. Klinikánkon orvosaink teljeskörű állapotfelmérést végeznek, és meghatározzák milyen típusú és mennyiségű töltőanyagra van szükség az egyes területeken, így ez segít jobban megérteni a kezeléssel kapcsolatos tudnivalókat.

Ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés messze a legnépszerűbb kezelésünk. Megannyi páciensünk érkezett már azzal a kéréssel, hogy 2 ml vagy még több töltőanyagot szeretne a feltűnőbb eredmény érdekében. Mások pedig pont azért keresnek minket, hogy megtartsák ajkuk természetes hatását, így úgy gondolják, hogy a 0,5 ml is túl nagy mennyiség lehet. Az igazság az, hogy a legtöbb páciens 0,5 és 1 ml közötti töltőanyaggal kezdi, hogy természetes hatású eredményt érjen el, észrevehető volumen növekedéssel és határozottabb kontúrokkal. Azok számára, akik merészebb volumen növelésre vágynak, azt javasoljuk, hogy több lépésben, a javasolt kezelési időintervallumok betartásával építsék fel kezeléseiket, ahelyett, hogy azonnal 2 ml töltőanyagot kérnének.

Az arc, az áll és az állkapocs vonalának definiálása

A teljes arc, az orcák, az állkapocs és az áll vonalának meghatározása és kiemelése különböző mennyiségű töltőanyagot igényel a látható eredmények elérése érdekében. Az áll töltéséhez nincs szükség nagy mennyiségű töltőanyagra, jellemzően 1-2 ml szükséges a kívánt céltól függően. Viszont az orca és az állkapocs vonalának meghatározása jelentős mennyiségű töltőanyagot igényelhet, egyes pácienseinknél ezeken a területeken 3-5 ml mennyiségű töltőanyag is felhasználásra kerülhet. Ennek az az oka, hogy nagy kiterjedésű területről van szó, a látványos eredményhez sokkal több töltőanyagra van szükség, mint a kisebb kiterjedésű területeken.

Könnyárok/szem alatti karikák

A könnyárok területe az egyik olyan régió, ahol a mélyrétegi zsírpárnák hamarabb kezdenek el felszívódni, volumen veszítés indul el, és ezáltal az egyik legszembetűnőbb terület az arcon. A terület azonban nem igényel nagy mennyiségű töltőanyagot ahhoz, hogy csökkentsük az idő múlásának jeleit. Általában 0,5 és 1 ml közötti töltőanyag mennyiség szükséges a két oldalon. Gyakran párosítjuk ezt valamilyen más kezeléssel, például az orcák/arcközép töltése javasolt, hogy segítsük a szem alatti terület megemelését és alátámasztását.
Ahhoz, hogy megtudja, pontosan mennyi töltőanyagra van szüksége álmai eredményének eléréséhez, foglaljon ingyenes konzultációt orvosaink egyikéhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *