orrkorrekcio

hialuronsavas feltöltések

Orrkorrekció hialuronsavval | M1 Med Beauty

Egyre többen választják az orrműtét helyett az injekciók általi orrkorrekciót. Az orr korrekciójának típusára vonatkozó kívánságok nagyon különbözőek lehetnek. Ezek az orr keskenyebbé tételétől kezdve, az orrhegy megemelésén át, az orrpúp elfedéséig terjednek. Az orr kezelése minimális beavatkozást igénylő eljárással, például hialuronsavas injekciókkal lehetséges.

Az orrkorrekció előnyei

Az orr befolyásolja a vizuális megjelenésünket, mivel az arc központi részén helyezkedik el. Ha az orrot szépséghibaként érzékeljük, az óriási stresszt okozhat az érintetteknek. A hialuronsavval történő orrkorrekció egyre fontosabbá válik az orrműtétekkel szemben. Az injekciókkal végzett orrkorrekció egy egyszerű módszer az arc harmonikusabbá tételére és a páciens önbecsülésének növelésére. Az orr hialuronsavval történő kezelése során az orrnyereg vagy az orrhegy hibái a sebészeti orrkorrekció kockázata nélkül korrigálhatók.

Orr korrekció hialuronsavval - előtte utána

Műtét nélküli orrkorrekció

A hialuronsav segítségével az orr, műtét nélkül is átformálható. Az anyagot pontosan az orrhíd vagy az orrhegy bőrébe fecskendezik, és töltőanyagként működik. Ezzel a módszerrel az orrpúp optikai elfedése, a lógó orrhegy megemelése vagy az orr keskenyítése érhető el, a páciens által kívánt eredménytől függően.

Azoknak a pácienseknek, akik orruk megjelenését kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabbá szeretnék tenni, különösen alkalmas a hialuronsavval végzett orrkorrekció. Mielőtt pedig a bizonytalanok az orrműtét mellett döntenének, ezzel az esztétikai kezeléssel tesztelhetik, hogy jól érzik-e magukat a megváltozott orrukkal. Az orrműtét után fennmaradó egyenetlenségek az orr kis korrekciójával hialuronsavval is korrigálhatók.

A műtét nélküli orrkorrekció hatása általában azonnali, és három-hat hónapig tart. Az injekció beadása utáni első néhány napban kisebb vérömlenyek és duzzanatok jelentkezhetnek. Ezek azonban néhány napon belül teljesen eltűnnek.

Az orr púpjának elrejtése

A széles orr keskenyítésének elérése érdekében az orrnyerget hialuron segítségével megemelik. Az orr összképének sebészeti beavatkozás nélküli befolyásolása érdekében arcfeltöltés, állkorrekció vagy ajakfeltöltés is elvégezhető. Így a hangsúly, az arc más területeire is helyeződik.

A műtét nélküli orrkorrekció segítségével a púpos orrú és attól szenvedő páciensek esztétikusabb orrot érhetnek el. Az orrnyereg látványos kiegyenesítése érdekében az orrpúpot az orrbefecskendezések során hialuronsavval “töltik fel”.

Az orr hegyének felemelése

Az arc általános megjelenését befolyásolhatja az orrhegy formája. A lógó orrhegyet sokan zavarónak és csúnyának tartják. Ez gyorsan a “kampós orr” benyomását keltheti. Ezenkívül az orr és az ajkak közötti túlságosan éles szög is akadályozhatja a légzést. Az orrnyereg és az ajkak közötti távolság növelése érdekében az orr korrekciója műtét nélkül is enyhülést hozhat. Az orrhegy megemelése hialuronsavval nemcsak optikailag hozhat pozitív változást, hanem a légzést is javíthatja. Ezenkívül az orrhíd injekciózása is szóba jöhet, hogy az orrhegy megerősödjön, és ne süllyedjen tovább.

Egy személyes konzultáció során többet megtudhat az Ön egyéni a nem sebészi orr korrekciójának lehetőségeiről.

Orrkorrekció – Gyors infó
Időtartam15-30 perc
AltatásNem szükséges/Lokális érzéstelenítés
FájdalomMinimális
Kezelés módjaJáróbeteg
helyreállításAzonnal
Tartósság 3-6 hónapig

Orrkorrekció - Gyors infó

icon treatment anesthesia

altatás

Nem szükséges/Lokális érzéstelenítés

icon treatment duration

Időtartam

15-30 perc

icon treatment pain

Fájdalom

Minimális

icon treatment rest time

Gyógyulás

Azonnal

icon treatment results

Tartósság

3-6 hónapig
(változhat)

Mennyi töltőanyagra van szükségem?

Sokakban több kérdés is felmerülhet, amikor első alkalommal terveznek Hialuronsavas töltőanyaggal történő kezelést. Az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy vajon milyen mennyiségű töltőanyagra lenne szükség a kívánt eredmény eléréséhez.Az őszinte válasz erre az, hogy ez egyénenként változó, amit sokféle tényező befolyásol. Klinikánkon orvosaink teljeskörű állapotfelmérést

Read More »

M1 Med Beauty klinikák

M1 Med Beauty

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek
8:30 – 20:30

Nr. 1 klinika az esztétikai orvoslásban

Ezért válassza az M1 MED BEAUTY-T

Csak olyan neves gyártóktól származó termékeket használunk, mint a Juvederm.
Magasan szakosodott orvosok fogják Önt kezelni.
Ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

our clients trust us

Bizalom

Ügyfeleink 5 csillagból 4,9-et adtak nekünk.

our doctors are experienced and specialised

Tapasztalt orvosok

Specializált, tapasztalt megfizethető árak orvosaink évente közel 340 ezer kezelést végeznek.

M1 offers high-quality at a fair prices

tisztességes

Tisztességes árakat kínálunk kiváló minőségű orvosi esztétikai kezelésekért és termékekért.